Hoe heb je mijn consult ervaren?

Mijn borstvoeding kwam niet echt op gang en de kleine man kreeg ook niet voldoende binnen bij het voeden. We zijn aan de slag gegaan met een aantal "tools" die goed werkte, de harde plekken in mijn borsten werden soepeler en de voeding kwam geleidelijk aan op gang.

Moniek en ik bespraken de voortgang via de app & telefonisch, dit was ook super fijn, je voelt je dan ook begrepen als moeder en voelt je een stuk zekerder, het is intensief borstvoeding geven.

Ik zou iedereen die worstelt of onzeker wordt van het borstvoedingstraject een Moniek gunnen!

Wat vond je van mijn plan van aanpak?

Het plan van aanpak paste volledig in mijn plaatje, het voelde niet als "gedoe". Ik werd niet gedwongen om iets te doen wat ik niet wilde, helemaal prima.

Moeders aan het woord

Veel moeders vinden het fijn om hun ervaringen te delen met (aanstaande) moeders die ook hulp bij borstvoeding nodig hebben. Lees hiernaasthieronder hoe deze moeders mijn consultatie hebben ervaren.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
 • 09 mei 2024

  Ervaring van Annebel

  Het consult was heel prettig en heeft mij van mijn onaangename onzekerheid omtrent de borstvoeding afgeholpen.

  Lees verder

 • 25 april 2024

  Ervaring van Ilonka

  Het is erg fijn dat er van tevoren alles besproken wordt vanaf de zwangerschap tot de bevalling. Je voelt je echt wel gezien, gehoord en begrepen.

  Lees verder

 • 18 april 2024

  Ervaring van Lysanne

  Moniek was heel open en nam de tijd voor ons. Ook was het fijn om contact te houden via WhatsApp. Moniek reageerde altijd heel snel.

  Lees verder

 • 19 oktober 2023

  Ervaring van Kiki

  Moniek is een hele lieve geduldige vrouw die werkt met haar hart. Ze heeft ons heel fijn geholpen toen we de hulp goed konden gebruiken.

  Lees verder

 • 06 juli 2023

  Ervaring van Iris

  Ik was in het begin erg onzeker betreffende de borstvoeding en hoe het ging. Door Moniek heb ik weer meer zelfvertrouwen gekregen en meer houvast.

  Lees verder

Volgende

Over borstvoeding

 • 26 januari 2024

  Baby’s tweede nacht: dorstige draakjes en mamahonger

 • 13 juni 2023

  Borstvoeding tijdens de warme dagen

 • 06 maart 2023

  Fundashon Lechi di Mama Kòrsou

 • 03 maart 2022

  Koemelkallergie en borstvoeding