Leeftijd

22

Woonplaats

Nijmegen

Hoe heb je mijn consult ervaren?

Ik ben zo blij dat ik contact heb opgenomen met Moniek. Meerdere keren contact gehad en elk keer echt goed advies gekregen die echt verandering bracht. Na meerdere zorgverleners gesproken te hebben en elk keer teleurgesteld te worden ben ik do gelukkig dat ik eindelijk hulp had van iemand die weet wat die doet en je echt wilt helen en niet zo maar dingen roept.

Wat vond je van mijn plan van aanpak?

Je krijgt van iedereen wat tips maar elk moeder en baby is uniek en Moniek zoekt echt met je mee naar iets wat echt werkt voor jou specifieke situatie.

Welke tip(s) en/of trick(s) neem je mee in je komende borstvoedingsperiode?

Ik waardeer vooral dat ik nu weet wat mijn baby nodig geeft en dat ik veel meer zelfvertrouwen heb in wat mijn eigen gevoel zegt. Als je als mama voelt dat je baby ergens last van heeft dan is dat ook zo.

Moeders aan het woord

Veel moeders vinden het fijn om hun ervaringen te delen met (aanstaande) moeders die ook hulp bij borstvoeding nodig hebben. Lees hiernaasthieronder hoe deze moeders mijn consultatie hebben ervaren.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
 • 09 mei 2024

  Ervaring van Annebel

  Het consult was heel prettig en heeft mij van mijn onaangename onzekerheid omtrent de borstvoeding afgeholpen.

  Lees verder

 • 18 april 2024

  Ervaring van Lysanne

  Moniek was heel open en nam de tijd voor ons. Ook was het fijn om contact te houden via WhatsApp. Moniek reageerde altijd heel snel.

  Lees verder

 • 19 oktober 2023

  Ervaring van Kiki

  Moniek is een hele lieve geduldige vrouw die werkt met haar hart. Ze heeft ons heel fijn geholpen toen we de hulp goed konden gebruiken.

  Lees verder

 • 06 juli 2023

  Ervaring van Iris

  Ik was in het begin erg onzeker betreffende de borstvoeding en hoe het ging. Door Moniek heb ik weer meer zelfvertrouwen gekregen en meer houvast.

  Lees verder

 • 24 mei 2023

  Ervaring van Tessa

  Moniek hield volledig rekening met mijn wensen. Ik ben heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om naar Moniek als lactatiekundige over te stappen.

  Lees verder

Volgende

Over borstvoeding

 • 26 januari 2024

  Baby’s tweede nacht: dorstige draakjes en mamahonger

 • 13 juni 2023

  Borstvoeding tijdens de warme dagen

 • 06 maart 2023

  Fundashon Lechi di Mama Kòrsou

 • 03 maart 2022

  Koemelkallergie en borstvoeding