Leeftijd

37

Woonplaats

Wageningen

Hoe heb je mijn consult ervaren?

Ik heb twee thuisconsulten met Moniek gehad en beiden waren heel inzichtelijk. De communicatie was erg vriendelijk en het was ook fijn om bevestiging te krijgen van de dingen die goed gingen (eg aanlegtechniek, borstkolfgrootte etc).

Wat vond je van mijn plan van aanpak?

Het plan van aanpak vond ik duidelijk en was ook flexibel mbt de ontwikkelende situatie (eg borstontsteking en grote eetlust vd kleine). Ook heb ik veel nieuwe hulpmiddeltjes geleerd en had ik bruikbare kennis om mee naar de huisarts te gaan.

Welke tip(s) en/of trick(s) neem je mee in je komende borstvoedingsperiode?

Ik heb nu een beter idee van welke voedingsstrategieën beter zijn in welke situatie en welke middeltjes ik kan inzetten in verschillende situaties.

Moeders aan het woord

Veel moeders vinden het fijn om hun ervaringen te delen met (aanstaande) moeders die ook hulp bij borstvoeding nodig hebben. Lees hiernaasthieronder hoe deze moeders mijn consultatie hebben ervaren.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
 • 09 mei 2024

  Ervaring van Annebel

  Het consult was heel prettig en heeft mij van mijn onaangename onzekerheid omtrent de borstvoeding afgeholpen.

  Lees verder

 • 25 april 2024

  Ervaring van Ilonka

  Het is erg fijn dat er van tevoren alles besproken wordt vanaf de zwangerschap tot de bevalling. Je voelt je echt wel gezien, gehoord en begrepen.

  Lees verder

 • 19 oktober 2023

  Ervaring van Kiki

  Moniek is een hele lieve geduldige vrouw die werkt met haar hart. Ze heeft ons heel fijn geholpen toen we de hulp goed konden gebruiken.

  Lees verder

 • 06 juli 2023

  Ervaring van Iris

  Ik was in het begin erg onzeker betreffende de borstvoeding en hoe het ging. Door Moniek heb ik weer meer zelfvertrouwen gekregen en meer houvast.

  Lees verder

 • 24 mei 2023

  Ervaring van Tessa

  Moniek hield volledig rekening met mijn wensen. Ik ben heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om naar Moniek als lactatiekundige over te stappen.

  Lees verder

Volgende

Over borstvoeding

 • 26 januari 2024

  Baby’s tweede nacht: dorstige draakjes en mamahonger

 • 13 juni 2023

  Borstvoeding tijdens de warme dagen

 • 06 maart 2023

  Fundashon Lechi di Mama Kòrsou

 • 03 maart 2022

  Koemelkallergie en borstvoeding