Tarieven van mijn consulten

Bekijk hieronder de verschillende consulten met de bijbehorende kosten. Daarnaast worden er reiskosten gerekend bij afstanden groter dan 10 kilometer vanuit Renkum. Bij weekend- en feestdagen wordt een toeslag van €25,00 per sessie gerekend.

Consult annuleren

Zodra we een datum en tijd hebben afgesproken houd ik deze tijd voor jou en je kindje(s) vrij in mijn agenda. Mocht je toch geen gebruik willen maken van het consult dan kun je tot 24 uur voor aanvang van het consult kosteloos annuleren. Annuleer je niet, of binnen 24 uur voor aanvang, dan breng ik 50% van de consultkosten in rekening.

Het annuleren van een consult is mogelijk door telefonisch contact met mij op te nemen. Bij geen gehoor graag de voicemail inspreken. Een WhatsApp bericht sturen kan natuurlijk ook!

Vergoeding vanuit de zorgverzekering

Vanaf 2020 mag ik mij lactatiekundige IBCLC noemen. IBCLC staat voor International Board Certified Lactation Consultant, wat betekent dat ik internationaal gecertificeerd ben. Daarnaast ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen (NVL). Beiden zorgen ervoor dat je de kosten voor een consult wellicht kunt terugvragen van jouw zorgverzekeraar.

Controleer jouw zorgverzekering

Consulten worden vaak vergoed door je zorgverzekering. Voor een consult heb je geen verwijzing nodig. Klik voor meer informatie over de vergoeding van jouw zorgverzekering op onderstaande knop.

Controleer jouw zorgverzekering

Moeders aan het woord

Veel moeders vinden het fijn om hun ervaringen te delen met (aanstaande) moeders die ook hulp bij borstvoeding nodig hebben. Lees hiernaasthieronder hoe deze moeders mijn consultatie hebben ervaren.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
 • 09 mei 2024

  Ervaring van Annebel

  Het consult was heel prettig en heeft mij van mijn onaangename onzekerheid omtrent de borstvoeding afgeholpen.

  Lees verder

 • 25 april 2024

  Ervaring van Ilonka

  Het is erg fijn dat er van tevoren alles besproken wordt vanaf de zwangerschap tot de bevalling. Je voelt je echt wel gezien, gehoord en begrepen.

  Lees verder

 • 18 april 2024

  Ervaring van Lysanne

  Moniek was heel open en nam de tijd voor ons. Ook was het fijn om contact te houden via WhatsApp. Moniek reageerde altijd heel snel.

  Lees verder

 • 19 oktober 2023

  Ervaring van Kiki

  Moniek is een hele lieve geduldige vrouw die werkt met haar hart. Ze heeft ons heel fijn geholpen toen we de hulp goed konden gebruiken.

  Lees verder

 • 06 juli 2023

  Ervaring van Iris

  Ik was in het begin erg onzeker betreffende de borstvoeding en hoe het ging. Door Moniek heb ik weer meer zelfvertrouwen gekregen en meer houvast.

  Lees verder

Volgende

Over borstvoeding

 • 26 januari 2024

  Baby’s tweede nacht: dorstige draakjes en mamahonger

 • 13 juni 2023

  Borstvoeding tijdens de warme dagen

 • 06 maart 2023

  Fundashon Lechi di Mama Kòrsou

 • 03 maart 2022

  Koemelkallergie en borstvoeding