Totaalpakket: zwanger en bevallen

Dit totaalpakket start al in je zwangerschap, waarin we kennismaken bij jou thuis en bespreken wat jij fijn vindt. Zodra je bent bevallen plannen we een moment in waarop ik mee kan komen kijken met de borstvoeding. Gedurende de gehele borstvoedingsperiode kun je me vragen stellen via WhatsApp.

Duur

Niet van toepassing

Kosten

Voor dit totaalpakket breng ik 235 euro in rekening. Daarnaast worden er reiskosten gerekend bij afstanden groter dan 10 kilometer vanuit Renkum.

Totaalpakket: kraamperiode en daarna

Zodra je bent bevallen plannen we een moment in waarop ik mee kan komen kijken met de borstvoeding. Ongeveer twee weken daarna plannen we een nieuw consult in (of eerder of later naar wens) en evalueren we hoe het gaat. Je krijgt tips en tricks waarmee je verder kunt. Gedurende de gehele borstvoedingsperiode kun je me vragen stellen via WhatsApp.

Duur

Niet van toepassing

Kosten

Voor dit totaalpakket breng ik 235 euro in rekening. Daarnaast worden er reiskosten gerekend bij afstanden groter dan 10 kilometer vanuit Renkum.

Maak een afspraak

Wil je een afspraak maken voor één van de bovenstaande totaalpakketten? Klik dan op de onderstaande knop. Ik kijk ernaar uit om jou en jouw kindje(s) te helpen!

Maak een afspraak

Moeders aan het woord

Veel moeders vinden het fijn om hun ervaringen te delen met (aanstaande) moeders die ook hulp bij borstvoeding nodig hebben. Lees hiernaasthieronder hoe deze moeders mijn consultatie hebben ervaren.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
 • 09 mei 2024

  Ervaring van Annebel

  Het consult was heel prettig en heeft mij van mijn onaangename onzekerheid omtrent de borstvoeding afgeholpen.

  Lees verder

 • 25 april 2024

  Ervaring van Ilonka

  Het is erg fijn dat er van tevoren alles besproken wordt vanaf de zwangerschap tot de bevalling. Je voelt je echt wel gezien, gehoord en begrepen.

  Lees verder

 • 18 april 2024

  Ervaring van Lysanne

  Moniek was heel open en nam de tijd voor ons. Ook was het fijn om contact te houden via WhatsApp. Moniek reageerde altijd heel snel.

  Lees verder

 • 19 oktober 2023

  Ervaring van Kiki

  Moniek is een hele lieve geduldige vrouw die werkt met haar hart. Ze heeft ons heel fijn geholpen toen we de hulp goed konden gebruiken.

  Lees verder

 • 06 juli 2023

  Ervaring van Iris

  Ik was in het begin erg onzeker betreffende de borstvoeding en hoe het ging. Door Moniek heb ik weer meer zelfvertrouwen gekregen en meer houvast.

  Lees verder

Volgende

Over borstvoeding

 • 26 januari 2024

  Baby’s tweede nacht: dorstige draakjes en mamahonger

 • 13 juni 2023

  Borstvoeding tijdens de warme dagen

 • 06 maart 2023

  Fundashon Lechi di Mama Kòrsou

 • 03 maart 2022

  Koemelkallergie en borstvoeding