09 mei 2024

Ervaring van Annebel

Het consult was heel prettig en heeft mij van mijn onaangename onzekerheid omtrent de borstvoeding afgeholpen.

25 april 2024

Ervaring van Ilonka

Het is erg fijn dat er van tevoren alles besproken wordt vanaf de zwangerschap tot de bevalling. Je voelt je echt wel gezien, gehoord en begrepen.

18 april 2024

Ervaring van Lysanne

Moniek was heel open en nam de tijd voor ons. Ook was het fijn om contact te houden via WhatsApp. Moniek reageerde altijd heel snel.

19 oktober 2023

Ervaring van Kiki

Moniek is een hele lieve geduldige vrouw die werkt met haar hart. Ze heeft ons heel fijn geholpen toen we de hulp goed konden gebruiken.

06 juli 2023

Ervaring van Iris

Ik was in het begin erg onzeker betreffende de borstvoeding en hoe het ging. Door Moniek heb ik weer meer zelfvertrouwen gekregen en meer houvast.

24 mei 2023

Ervaring van Tessa

Moniek hield volledig rekening met mijn wensen. Ik ben heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om naar Moniek als lactatiekundige over te stappen.

16 maart 2023

Ervaring van Lisa

Moniek is a really kind and experienced lactation consultant. I was giving up breastfeeding, but with her help I am still feeding my milk to my baby.

13 oktober 2022

Ervaring van Sanne

Moniek heeft ons super goed op weg geholpen met de weg vinden in het borstvoedingsproces. Haar adviezen en tips hebben wij als zeer leerzaam ervaren.

18 augustus 2022

Ervaring van Nicole

Moniek neemt de tijd, luistert goed en is erg rustig. Ik belde en dag erna kon Moniek al. Super fijn dat het zo snel kon.

23 maart 2022

Ervaring van Janey

Ik heb beide consulten heel fijn ervaren. Super dat je zo snel tijd voor ons wilde maken toen ik met Jip vanwege ondervoeding in het ziekenhuis lag.

17 maart 2022

Ervaring van Marlijn

Moniek is rustig, kundig en heeft mij geweldig geholpen met een consult. Ze kon dezelfde dag nog langskomen wat ik heel bijzonder vond.

22 februari 2022

Ervaring van Lisa

Moniek heeft ontzettend veel kennis en ervaring en weet dit op een begrijpelijke manier over te brengen aan nieuwe moeders, zoals ik.

23 december 2021

Ervaring van Dorien

Moniek is helder en duidelijk. Fijn dat het consult ook nog via de mail gecommuniceerd werd. En heel fijn om via Whatsapp vragen te kunnen stellen!

12 oktober 2021

Ervaring van Faiga

Moniek is echt een topper! Rustig, leest het kindje goed en geeft je de ruimte om de keuzes te maken die voor jou goed voelen.

07 oktober 2021

Ervaring van Sarai

Ik vond de consultatie van Bij Mam prettig. Er werd de tijd genomen, goed meegedacht en ik heb fijne tips gekregen. Een aanrader voor alle moeders!

17 augustus 2021

Ervaring van Desiree

Het was een fijn consult. Ik heb duidelijke uitleg gekregen over verschillende manieren om te voeden en wat te doen bij te veel voeding.

24 juli 2021

Ervaring van Leonie

Ik heb goede tips gekregen voor mijn sterke toeschietreflex, een andere houding proberen maakte een wereld van verschil.

Deel je ervaring

Ik stel het op prijs als jij je ervaring met Bij Mam deelt. Aan de hand van jouw ervaring kan ik mijn consultatie en werkwijze verbeteren! Heb je een consult gehad bij Bij Mam en wil jij je ervaring delen? Klik dan op de onderstaande knop!

Deel je ervaring

Over borstvoeding

 • 26 januari 2024

  Baby’s tweede nacht: dorstige draakjes en mamahonger

 • 13 juni 2023

  Borstvoeding tijdens de warme dagen

 • 06 maart 2023

  Fundashon Lechi di Mama Kòrsou

 • 03 maart 2022

  Koemelkallergie en borstvoeding