Leeftijd

28

Woonplaats

Arnhem

Hoe heb je mijn consult ervaren?

Ik vond je tijdens de consulten heel vriendelijk en relaxt overkomen en dat zorgde ervoor dat ik ook ontspannen al mijn zorgen op tafel kon gooien. Je gaf me goede tips voor mijn kapotte tepels en voor het kolven. Daarnaast gaf je me ook fijne aanlegmethodes die ook in de praktijk fijn werken.

Wat vond je van mijn plan van aanpak?

Wat ik heel erg fijn vind in jouw plan van aanpak is dat je het gewoon lekker simpel houd. Doen wat op dat moment nodig is, meer niet! Zo blijft het het voor een moeder ook haalbaar. Daarnaast is het naslagwerk ook erg fijn om nog eens terug te lezen wat er tijdens het consult is besproken. Dat deze super onzekere mama je altijd mocht benaderen via what's app heeft er voor gezorgd dat ik steeds zekerder ben gaan voeden en daardoor voed ik mijn zoontje nu al 7 maanden. Iets wat zonder jou hulp nooit gelukt was.

Welke tip(s) en/of trick(s) neem je mee in je komende borstvoedingsperiode?

Dat je in jezelf mag blijven geloven en niet zo onzeker hoeft te zijn.

Moeders aan het woord

Veel moeders vinden het fijn om hun ervaringen te delen met (aanstaande) moeders die ook hulp bij borstvoeding nodig hebben. Lees hiernaasthieronder hoe deze moeders mijn consultatie hebben ervaren.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
 • 09 mei 2024

  Ervaring van Annebel

  Het consult was heel prettig en heeft mij van mijn onaangename onzekerheid omtrent de borstvoeding afgeholpen.

  Lees verder

 • 25 april 2024

  Ervaring van Ilonka

  Het is erg fijn dat er van tevoren alles besproken wordt vanaf de zwangerschap tot de bevalling. Je voelt je echt wel gezien, gehoord en begrepen.

  Lees verder

 • 18 april 2024

  Ervaring van Lysanne

  Moniek was heel open en nam de tijd voor ons. Ook was het fijn om contact te houden via WhatsApp. Moniek reageerde altijd heel snel.

  Lees verder

 • 19 oktober 2023

  Ervaring van Kiki

  Moniek is een hele lieve geduldige vrouw die werkt met haar hart. Ze heeft ons heel fijn geholpen toen we de hulp goed konden gebruiken.

  Lees verder

 • 06 juli 2023

  Ervaring van Iris

  Ik was in het begin erg onzeker betreffende de borstvoeding en hoe het ging. Door Moniek heb ik weer meer zelfvertrouwen gekregen en meer houvast.

  Lees verder

Volgende

Over borstvoeding

 • 26 januari 2024

  Baby’s tweede nacht: dorstige draakjes en mamahonger

 • 13 juni 2023

  Borstvoeding tijdens de warme dagen

 • 06 maart 2023

  Fundashon Lechi di Mama Kòrsou

 • 03 maart 2022

  Koemelkallergie en borstvoeding