Leeftijd

30

Woonplaats

Heelsum

Hoe heb je mijn consult ervaren?

Ik hecht (nog steeds) veel waarde aan de door jou verzorgde consulten. Je bent goed bereikbaar (zelfs tijdens je vakantie heb je mij op afstand geholpen), toegankelijk, meedenkend en bovenal behulpzaam. Je hebt ontzettend veel kennis en ervaring en weet dit op een begrijpelijke manier over te brengen aan nieuwe moeders, zoals ik. Tijdens de consulten merkte ik hoe waardevol het is dat je naast lactatiekundige, ook verpleegkundige en zelf moeder bent.

Wat vond je van mijn plan van aanpak?

Je plan van aanpak is altijd helder, goed onderbouwd en ook fijn dat je dit schriftelijk nog meestuurt. Door de hormonen is mijn geheugen niet fantastisch, waardoor het extra fijn is om iets terug te kunnen lezen.

Welke tip(s) en/of trick(s) neem je mee in je komende borstvoedingsperiode?

Ik heb vooral geleerd om op mijn lichaam te vertrouwen. Borstvoeden is heel adaptief en past zich vanzelf aan op hetgeen je kindje nodig heeft. Je moet je daar aan over geven en dat vond ik best wel lastig. Hoe vaak ik mij niet afgevraagd heb of mijn dochter wel voldoende voeding kreeg... Daarnaast heb ik veel gehad aan jouw tips omtrent het aanleggen en hoe om te gaan met pijn bij het voeden. Inmiddels is mijn dochter vijf maanden oud en kan ik eindelijk zeggen dat voeden vanzelf lijkt te gaan. Dat was in het begin wel anders.

Moeders aan het woord

Veel moeders vinden het fijn om hun ervaringen te delen met (aanstaande) moeders die ook hulp bij borstvoeding nodig hebben. Lees hiernaasthieronder hoe deze moeders mijn consultatie hebben ervaren.

Bekijk alle ervaringen

Vorige
 • 09 mei 2024

  Ervaring van Annebel

  Het consult was heel prettig en heeft mij van mijn onaangename onzekerheid omtrent de borstvoeding afgeholpen.

  Lees verder

 • 25 april 2024

  Ervaring van Ilonka

  Het is erg fijn dat er van tevoren alles besproken wordt vanaf de zwangerschap tot de bevalling. Je voelt je echt wel gezien, gehoord en begrepen.

  Lees verder

 • 18 april 2024

  Ervaring van Lysanne

  Moniek was heel open en nam de tijd voor ons. Ook was het fijn om contact te houden via WhatsApp. Moniek reageerde altijd heel snel.

  Lees verder

 • 19 oktober 2023

  Ervaring van Kiki

  Moniek is een hele lieve geduldige vrouw die werkt met haar hart. Ze heeft ons heel fijn geholpen toen we de hulp goed konden gebruiken.

  Lees verder

 • 06 juli 2023

  Ervaring van Iris

  Ik was in het begin erg onzeker betreffende de borstvoeding en hoe het ging. Door Moniek heb ik weer meer zelfvertrouwen gekregen en meer houvast.

  Lees verder

Volgende

Over borstvoeding

 • 26 januari 2024

  Baby’s tweede nacht: dorstige draakjes en mamahonger

 • 13 juni 2023

  Borstvoeding tijdens de warme dagen

 • 06 maart 2023

  Fundashon Lechi di Mama Kòrsou

 • 03 maart 2022

  Koemelkallergie en borstvoeding